Despre noi

 Inca de cand a luat nastere, din pasiunea pentru frumos si tendintele rusesti, Garderobe Studio si-a propus sa vina in ajutorul tau.

 Inca suntem pe drumul cunoasterii pentru a fi la curent cu ultimele noutati in domeniul frumusetii.    Ricicam cu daruire conceptul de "beauty salon" la nivelul de Beauty Academy si credem ca se intampla acest lucru pentru ca iubim ceea ce facem si pentru experienta de peste 5 ani in acest domeneniu.

 De asceasta data venim din nou in ajutorul tau. In cazul in care esti pasionat/interesat de domeniul beauty iti dedici existenta frumosului .Daca  in ciuda efortului si oboselii, ai satisfactia clientului binedispus si multumit si esti in cautarea unui job caruia sa te dedici si sa il faci cu drag ,noi suntem aici sa te sustinem pe un drum in directia artei.

"Am pus pe primul loc CALITATEA,iar pentru acest lucru am folosit fiecare resursa. Am investit energie si am participat cu entuziasm la fiecare curs de pregatire, seminar,show international,sedinta foto,emisiune"

 Garderobe Studio